Wie zijn wij?

D&B Rietdekkers is een jong, modern bedrijf maar met een ambachtelijk karakter. 
Dit betekent passie en liefde voor het rietdekken met als motto : Come home to quality.

Vanuit deze zienswijze werken wij dan ook bij het beoordelen van uw woning. Iedere woning is immers uniek en de bewoners hebben zo hun specifieke wensen. Onze eerbied voor elk pand en voor ons vak bepaalt, tezamen met de wensen van de klant, de keuze voor materiaal en werkwijze per project.
Dat wij daarbij hoge eisen stellen aan de kwaliteit spreekt voor zich. Ons team bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste mensen die hard werken om een prachtig dak voor u te realiseren of dit nu nieuwbouw of herstel is. Wij gaan voor kwaliteit en duurzaamheid.  

Achter de schermen:

Merijn Deurloo heeft ruim 20 jaar ervaring in het rietdekken en is opgeleid door goede meesters in het vak. In die jaren heeft hij veel ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende projecten. Ook heeft hij als beste van zijn jaar het praktijkgedeelte rietdekker van de vakfederatie afgerond. Door de passie voor het rietdekken en de opgedane ervaring heeft hij de stap gezet om voor zichzelf te beginnen. Met Deurloo rietdekker heeft Merijn meerdere projecten gerealiseerd door heel de regio. Daarnaast heeft hij leiding gegeven aan projecten en was hij verantwoordelijk voor het opleiden van leerling rietdekkers binnen het bedrijf.

Lars Bol is een jonge gedreven rietdekker. Hij heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring in het rietdekken. Lars is begonnen op 14 jarige leeftijd als leerling bij Merijn. Toen hij klaar was met zijn middelbare school, heeft hij de opleiding rietdekken met goed gevolg voltooid aan de rietdekkers opleiding Nederland. De afgelopen jaren heeft Lars zich verder ontwikkeld in het rietdekken en heeft hij voor veel verschillende rietdekkers uiteenlopend werk verricht. Uiteindelijk heeft ook Lars de stap gezet om een eigen bedrijf op te zetten. Zo is Bol rietdekker ontstaan en heeft Lars uiteenlopende projecten kunnen realiseren. In deze tijd is zijn expertise in nieuwbouw en dak renovatie toegenomen.

Nu anno 2018 werken Lars en Merijn alweer jaren samen en merken zij dat vooral als zij de krachten bundelen, in hun liefde voor het rietdekken, dat zij hele mooie dingen realiseren. Dat heeft er toe geleid dat zij in 2017 besloten een geheel nieuw avontuur aan te gaan. Zo is D&B rietdekkers ontstaan. 

Wij snappen heel goed dat als u een vraag heeft, u niet volgende week antwoord wilt hebben. Daarom zijn wij ook continu bereikbaar voor u via de telefoon of e-mail. Wij streven ernaar u direct van een passend en goed antwoord te voorzien.

Wilt u een persoonlijke afspraak of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

D&B Rietdekkers “Thuiskomen in kwaliteit”

Werknemers

Merijn Deurloo

Lars Bol