Werkzaamheden

D&B Rietdekkers is gespecialiseerd in vele vormen van rietdekken. Alleen het beste soort riet wordt daarvoor door ons gebruikt. U kunt bij ons terecht voor reparatie of het geheel opdekken van uw villa, woonboederij of tuinhuisje. Vakkundig en met oog voor service en kwaliteit. Bij ons vindt u vele activiteiten en producten onder één dak. U kunt hierbij denken aan:

Bij al deze werkzaamheden maken wij geen onderscheid in nieuwbouw en renovatie.

D&B Rietdekkers voert alle handelingen van offerte tot oplevering zelf uit. Dit betekent onder andere het plaatsen van steigermaterialen, het doen van alle sloopwerkzaamheden, het rietdekken, de afwerking en het opruimen. Ook kunt u bij ons terecht voor alle restauratie- en timmerwerkzaamheden. Zo kunnen wij onze aandacht voor elk werk optimaal waarmaken en staan we dicht bij de opdrachtgever.
Voor u als klant betekent dit:  geen rompslomp met meerdere partijen.

U kunt bij ons altijd een vrijblijvende inspectie van uw dak en een prijsopgave krijgen.
Wij streven daarbij naar duidelijkheid in onze presentatie en ons handelen. In onze offertes beschrijven wij nauwkeurig welke werkzaamheden worden verricht, incl. eventuele overwegingen en adviezen.

In goed overleg met u als bewoner zorgen wij dat u minimaal last ondervindt van onze werkzaamheden. Het is een uitdaging om tijdens het werk zorgvuldig af te zeilen ter voorkoming van lekkages, en na afronding van onze werkzaamheden de tuin en bestrating rond het pand volledig opgeruimd op te leveren.