Vrijstaande villa met rieten dak en koper.

Zoektocht naar ultieme woning met rietendak.

In een zoektocht naar de ultieme woning met riet op het dak, is onze klant uitgekomen op het bouwen van een villa met rieten dak.  In het ontwerp is een schitterende kopere afwerking opgenomen. Dit zorgt ervoor dat er uiteindelijk een prachtig contrast zal ontstaan tussen het riet dat in de jaren wat zal vergrijzen en het goud rode koper wat de nok zal sieren.

Ik wist al snel wat het af zou maken.

In overleg met de architect van ons nieuwe huis zijn we al snel tot de conclusie gekomen dat riet het koperen accent op ons huis zou versterken, vertelt onze klant. Ik ben zo blij met het resultaat en de afwerking. Ik vind dat riet een warme uitstraling heeft en dat het mijn huis er natuurlijk en landelijk uit laat zien. In combinatie met moderne technieken en de afwerking van de nok, kan ik zeggen dat ik zeer blij ben met het resultaat.

Fijne samenwerking.

db rietdekkers heeft een mooi stukje dak neergezet en goed geluisterd naar al mijn wensen. Ik ben blij dat ze tijd vrij maakte voor persoonlijke gesprekken en het meedenken in de uitvoer van ons dak. Ik heb de samenwerking als erg fijn en betrokken ervaren. Dit geeft een goed gevoel van vertrouwen waarin ik zeker wist dat db rietdekkers het dak zou realiseren wat we voor ogen hadden.

Project Details

  • Location : Hoogmade