project Sassenheim

In het pittoreske Sassenheim staat deze mooie woonboerderij. Een gedeelte van het dak was aan vervanging toe. We hebben het voorste gedeelte van de woning voorzien van platen omdat deze boerderij eerst nog traditioneel gebonden was. De bewoners wilde dit met het achterhuis gelijk trekken waar de platen al aanwezig waren. Bij aanvang van de werkzaamheden wisten we, door de staat waarin het dak verkeerde, dat het rietendak enorm zou opknappen. Het nieuwe riet doet deze prachtige boerderij weer eer aan, zo vond ook onze zeer tevreden klant. Het compliment van de buren maakte het helemaal af. Ze hadden van ons genoten tijdens het werken. Dit kwam door onze opgewekte manier van werken en het opruimen van het rietafval achteraf. Het geeft een fijn gevoel dat we meerdere mensen tevreden achterlaten.

Project Details

  • Location : Sassenheim